JHM00813 X5
RIGGER TIL STRØMMEKONSERT: – Tanken er å skape litt 80-tallsstemning i svømmehallen, sier André Lund. På stolen foran: Jonas Skarmark, som er en del av video-crewet. (Foto: Jarle Hovda Moe)

Strømmekonsert fra ADO Arena

Del artikkelen i Sosial medier

Odda/bergensbandet Ocean of Lotion sender i kveld en strømmekonsert som filmes i ADO Arena.

– Vi pleier å beskrive musikken vår som «colour-rock» eller «eksperimentell lollipop-rock» sier bandmedlem André Lund, som noe kryptisk kan fortelle at konserten foregår foran et digitalt publikum som er gjenskapt fysisk av «diverse kreative løsninger» – med utgangspunkt i folk som står på «attending»-listen.

– Vi pleier å beskrive musikken vår som «colour-rock» eller «eksperimentell lollipop-rock».

Ocean of Lotion begynte i 2011, og slapp debutalbumet Dive In i 2012. Siden ble det stille om dem bort sett fra at de har gitt ut tre singler siden 2016. En av dem, med tittel 7/11, hadde videopremiere her i Bergensmagasinet (se lenke nederst) i 2017.

Kveldens band består av Bjarte Handeland, André Lund, Lila Grønsnes, Nathan Robert Smith, Marius Røbech – og med Sondre Veland (Major Parkinson) på trommer. Alle bortsett fra trommisen har vært med i bandet siden starten.

– Trommeslager/perkusjonist Vegard Wikne er med innimellom, men kunne ikke denne gang, forteller Lund, og legger til at de for tiden spiller inn bandets andre album.

Konserten starter i kveld kl 22.00, og kan ses via denne Facebook-linken.

[PostBlock id=587]

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this