NordicTenors
KOMMER TIL OS OG FANA: – Nesttun er et av de faste stoppestedene til Nordic Tenors. Noen av våre mest svorne tilhengere er fra Fana, og de pleier å bake kake og skrive kort til oss, sier Nordic Tenors. (Foto: Tom Haga)

Smørsangere på høstturné

Del artikkelen i Sosial medier

Nordic Tenors stopper både i Os og i Fana på årets høstturné.

De tre populære tenorene turnerer med forestillingen «Viva la Musica» («lenge leve musikken») i hele Norge frem til oktober – før de starter opp med juleshowet «Christmas with Nordic Tenors».

Den nye forestillingen er en hyllest til musikken, og vil ifølge pressemeldingen «gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor. Tårnarien, Nessun Dorma, Elvis-låter og nyskrevet musikk er noen eksempler på det du får høre.

Trioen erklærer sin kjærlighet både til klassiske perler fra operaens verden og høydepunkter fra pop- og visesjangeren.

Trioen vil her erklære sin kjærlighet både til klassiske perler fra operaens verden og høydepunkter fra pop- og visesjangeren – i kombinasjon med humor og dans. Gruppen består av tenorene Sveinung Hølmebakk, Jan-Tore Saltnes og Roald Haarr, samt pianisten Øystein Lund Olafsen.

I 2005 hadde gruppen premiere på sitt første show, Bella Notte, og året etter fikk de komiprisen i kategorien «Årets nykommer». Etter dette har de blant mye annet vært kongelige toastmastere for HMK Harald, vært med under åpningen av operaen i Bjørvika og hatt premiere på forestillingen «Nordic Tenors – Con Amore»  på Klubben i Tønsberg.

Nordic Tenors er også kjent for sine vakre julekonserter, og reiser i førjulstiden hvert år rundt i hele landet med showet «Christmas with Nordic Tenors». Gruppen har også gitt ut en rekke CD-er, og i fjor hadde de premiere på sin femte helaftens forestilling – som du nå altså kan oppleve i OS og Fana.

«Viva la Musica – en hyllest til musikken» med Nordic Tenors. Oseana Kunst og kultursenter i Os, onsdag 9. oktober – og Fana kulturhus på Nesttun, torsdag 10. oktober.

Del artikkelen i Sosial medier

Ove Landro
Redaktør Bergensmagasinet AS | Helgesensgate 17 | 5038 Bergen | Norge

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this