Featured Video Play Icon

Skandaløs Tor Endresen-video

Del artikkelen i Sosial medier

PREMIERE: Det Skandaløse Orkesters nye singel handler om kjendishysteri, misunnelse og skadefryd. Hva kan da passe bedre enn å be Tor Endresen spille hovedrollen i videoen?

– Det er ikke ofte jeg stiller opp på slike ting, men jeg har alltid likt det kreative arbeidet som Det Skandaløse Orkester driver med, sier Tor Endresen, som spiller rollen som stjernen som blir jaktet på av hysteriske fans.

– Jeg har alltid likt det kreative arbeidet som Det Skandaløse Orkester driver med.

Komikeren Roger Nilsen har også en sentral rolle i musikkvideoen; han spiller tv-slaven som sitter fanget i sin egen sofa og drømmer om å komme på skjermen selv.

Medlemmene i Det Skandaløse Orkester er selvsagt også å se i det som fremstår som en amerikansk sitcom fra 90-tallet ala Beverly Hills 90210. Den observante seer vil også legge merke til referanser til den første spillefilmen med The Beatles, A Hard Days Night (1964).

  • Regi og klipp: Tony Marcel Lande og Sondre Jørgensen
  • Foto: Tony Marcel Lande, Inge Krossøy, Morten Norheim

Singelen heter Skulle jævlig vært på TV, og er hentet fra orkesterets splitter nye album Tenk om noen ser deg – som kom ut på Apollon Records 31. august. På fredag inviterer bandet til releasekonsert på Kvarteret.

Skandaloese gruppefoto1
ALLE VIL PÅ TV: Det Skandaløse Orkester sammen med musikkvideoens mange statister og de to hovedrolleinnhaverne Roger Nilsen og Tor Endresen. (Foto: Tony Marcel Lande)

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this