Zachariasbryggen Bryggeriet.biz
Featured Video Play Icon

QOTSA til Bergen

På fredag annonserte Bergen Live at neste års Bergenfest blir én dag lenger. I dag forteller de hvorfor.

– Verdens heiteste rockeband om dagen, Queens of The Stone Age, headliner Bergenfest neste sommer! sier en begeistret Ole-Morten Algerøy.

Konserten 12. juni på Bergenhus Festning blir kaliforniernes eneste konsert i Norge i 2018.

Konserten 12. juni på Bergenhus Festning blir kaliforniernes eneste konsert i Norge i 2018. Deres syvende album, Villains, ble sluppet i slutten av august, og har så langt blitt beskrevet både som «bandets mest tilgjengelige album» (Pitchfork) og «party starter» (NME).  

– Det viktigste for oss da vi laget det nye albumet, var å hele tiden å forsøke å svare på spørsmålet «hvordan høres vi ut nå?», sier bandets ubestridte leder, Josh Homme i en pressemelding.

– Dersom du bare fortsetter å lage plater uten å la lydbildet få utvikle seg, blir du bare en parodi av det opprinnelige uttrykket.

Albumet er produsert av Mark Ronson (Adele, Robbie Williams, Amy Winehouse), som hevder at QOTSA har vært hans favorittband like siden han sommeren 2000 kom over albumet Rated R.

– Det å få være en liten del av det, føltes som å være i en drøm; en svært tung, mørk og vidunderlig drøm.

– Det opplevdes derfor svært surrealistisk å bli ønsket velkommen inn i deres hemmelige indre piratklan, eller «jacuzzi», som Josh Homme foretrekker å kalle det, fortelller han.

– Jeg visste også at det at jeg var superfan ikke var nok til å holde meg i «jacuzzien». Det oppstod øyeblikk underveis da jeg forstod at mine musikalske helter skapte noe som helt sikkert ville bli blant mine aller fremste øyeblikk med bandet. Og det å få være en liten del av det, føltes som å være i en drøm; en svært tung, mørk og vidunderlig drøm.

ANNONSE:
Peisbord 800×300

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this