Featured Video Play Icon

Ny musikkvideo fra Pokal

Del artikkelen i Sosial medier

VIDEOPREMIERE: Loddefjordbandet Pokals nye singel, Dans som om ingen ser på, har allerede vært ute noen uker, til glede for P3- og P13-lyttere. Nå er også musikkvideoen klar.

Bandet ønsker med denne låten å få frem at vonde tider fort kan snu til gode. At man ikke skal bli tråkket på, og at man skal kunne reise seg i motgang.

– Du må leve i nuet og tørre å gi litt faen.

– Alle er perfekte som de er, og man burde danse som om ingen ser på. Du må leve i nuet og tørre å gi litt faen, sier de.

Pokal albumdebuterte sommeren 2016 med Kvelden er fortsatt ung. Siden har de vært gjennom noen utskiftninger, og består nå av Thomas Iversen Roksvåg (vokal), Christoffer Hirth Johansen (sologitar), Ruben Villegas (rytmegitar), Torgeir Iversen (bass) og Glenn Bertelsen (trommer).

De har turnert landet rundt med sin glade countrypop, og er nå endelig klar med nytt materiale. Dans som om ingen ser på er tredje singel fra den kommende platen, og den første i 2018.

Ellers planlegges mye livespilling også i inneværende år. Bandet holder konsert på Kvarteret i mai, men allerede førstkommende fredag kan du se dem på Kronbar i Inndalsveien, der de spiller support for Oslo Ess – som holder plateslippkonsert.

Dans som om ingen ser på er innspilt, produsert og mikset på Havnelageret Lydstudio i Bergen hos Espen Andersen. Mastret på Cuttingroom av Bjørn Engelmann.

Pokal1 Fredrik Steen
Pokal (pressefoto)

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this