sirqus alfon 1 2
ÅPNINGSFORESTILLING: Sirqus Alfon spiller for fulle hus verden rundt. Neste uke åpner de No Fringe-festival Bergen. (Pressefoto)

Internasjonal scenekunst-festival inntar Bergen

Del artikkelen i Sosial medier

Neste uke kommer verdens største scenekunstfestival for første gang til Norge. Og hva er da mer naturlig enn at det er i Bergen det skjer?

Fra mandag 11. til torsdag 14. september blir det No Fringe-festival i Bergen. I løpet av fire dager vil det opptre både lokale og internasjonale artister innenfor dans, stand-up og teater. Både nye ansikt og stjerner får opptre på lik linje.

smother
KOMMER TIL BERGEN: Smother Dance Company står for en av forestillingene under neste ukes No Fringe-festival Bergen. (Pressefoto)

Det blir seminarer og scenekunst presentert fra scener på Litteraturhuset, Cornerteateret og Chagall. Hele programmet kan du se på festivalens egen nettside, Norwayfringe.com.

Festivalen arrangeres av SceneFolk, som er et samarbeid mellom Norsk Revyfaglig Senter, Hålogaland Amatørteaterselskap, Vestlandske Teatersenter og Buskerud Teater. Foreningen ble stiftet i 2015, og jobber for faglig utvikling av det frivillige scenekunstfeltet.

Både amatører og profesjonelle har en naturlig plass i SceneFolk. Det er en forening for deg som driver med scenekunst på fritiden, og for deg som jobber med frivillige scenekunstnere profesjonelt. Et av SceneFolks hovedmål er å fornye og utvikle amatørteaterfeltet. For å få til dette trenger alle som jobber med frivillig scenekunst verktøy som driver feltet framover.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this