Pia Moerk Andreassen

Møtested for prestasjonskultur

Del artikkelen i Sosial medier

Neste onsdag blir Grieghallen møtested for noen av våre fremste utøvere innen blant annet musikk og idrett.

Det er første gang Prestasjonskonferansen Vest arrangeres i Bergen. Bidragsyterne og deltakerne kommer fra svært ulike bransjer, men alle har fellesnevneren prestasjon og prestasjonskultur.

– Vi ønsker å skape en møteplass for prestasjonskultur.

– Vi har inviterte dyktige personer innen næringsliv, det offentlige, idrett, kultur, media, forskning og utdanning – og vi gleder oss til å høre om alle de spennende historiene bak et strålende resultat, sier Pia Mørk Andreassen, avdelingsleder for Olympiatoppen Vest-Norge.

Prestasjonskultur på tvers

Olympiatoppen har arrangert Prestasjonskonferansen fem år på rad i Oslo, i samarbeid med Norske Opera og Ballett. I mai ble den for første gang arrangert i Tromsø, i samarbeid med Hålogaland Teater. Nå kommer den til Bergen, i regi av Olympiatoppen Vest i samarbeid med Bergen Filharmoniske orkester, og med støtte fra Hordaland Fylkeskommune.

– Målet er å bygge nettverk, reflektere over hva som ligger i vår prestasjonskultur, stimulere mennesker ved kunnskapsdeling og erfaringsutveksling og løfte frem kjente og ukjente prestasjoner, sier hun.
– Sammen med de verdiene og det miljøet menneskene skaper noe i, bygger vi en kultur – en prestasjonskultur.

Hvordan tenne gnisten

Norske utøvere presterer på høyt internasjonalt nivå innen mange områder. Bak de ekstraordinære resultatene står dyktige mennesker, som ønsker å strekke seg og evner å løfte hverandre og organisasjonene de representerer.

Prestasjonskonferansen Vest vil være en arena for utøvere (medarbeidere) og ledere som søker prestasjonsutvikling. Hva gjør du som leder for å utvikle dine utøvere, slik at laget (bedriften) får de beste betingelsene for å utvikle seg? Hva gjør dere som lag for å utvikle dem som kan hjelpe dere, slik at laget får de beste betingelsene for å utvikle seg? Hvordan tenne gnisten hos medarbeiderne som gjør at bedriften løfter seg det ekstra hakket?

– Vi ønsker å skape et møtested for prestasjonskultur på tvers. Her kan man lære fra de beste fra ulike bransjer, og samtidig bidra med egne erfaringer, sier Andreassen.
– Dette er en perfekt arena for organisasjonsutvikling. 

Mer informasjon: facebook.no/prestajonskonferansenvest, prestasjonskultur.no og olympiatoppen.no

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this