Monitor RoadShow1 EDIT
NYTT I NORGE: Monitor RoadShow er et konsept organisert av magasinet Monitor. (Pressefoto)

Nytt møtepunkt for lyd- og bildeinteresserte

Del artikkelen i Sosial medier

Monitor Roadshow har vært svært vellykket i Sverige, og nå lanseres konseptet i Norge. På onsdag i neste uke kommer de til Bergen.

Tar du turen til Scandic Flesland Airport på onsdag i neste uke, kan du møte leverandører av teknologi, utstyr og kompetanse innen AV-bransjen.

Utstillingen er for deg som har behov for lyd-, lys- og bilde-teknologi, enten det er til underholdning, eller for massekommunikasjon i offentlig sammenheng, møte-  og konferansesammenheng, overvåkning og dokumentasjon eller for produsenter av lyd- og bildeinnhold rettet mot konsumenter.

Monitor Roadshow ønsker alle typer besøkende velkommen, men oppfordrer spesielt studenter til å komme.

Utstillerne er kjente merkenavn innen bransjen, som har med seg sine nyeste produkter og løsninger som de gjerne vil vise frem til folket på Vestlandet. Canon kommer med forskjellige kameraer fra sitt sortiment, det samme gjør Videoutstyr og Engstrøms, som representerer flere merker og produkter.

Av andre utstillere kan vi nevne Foto.no (satser stort på levende bilder), Deluxe Film (lys, selger blant annet Dedo Lights), Atendi (leverer lydutstyr) og Avon (leverer også lydutstyr). Sennheiser har med seg flere produkter, kanskje spesielt rettet mot journalister med behov for lydopptak, men også annet utstyr, nederlandske Axon kommer (leverer infrastukturløsninger for TV-signaler), mens Avid skal presentere  verktøy for filmredigering.

Det er også satt av tid til foredrag på roadshowet. Monitor Roadshow ønsker alle typer besøkende velkommen, men oppfordrer spesielt studenter til å komme ut fra et ønske om å treffe den neste generasjonen lyd- og bildearbeidere.

Monitor RoadShow er et konsept organisert av magasinet Monitor. Tid og sted: Scandic Flesland Airport, onsdag 22. november fra kl. 10.00. Arrangementet er gratis, men man må forhåndsregistrere seg på monitorroadshow.no.

Del artikkelen i Sosial medier

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this