Featured Video Play Icon

Mer frostrøyk fra The Other End

Del artikkelen i Sosial medier

SNIKPREMIERE: I morgen slipper bergensduoen The Other End singelen «Sleepwalking». Hør den allerede i dag i Bergensmagasinet!

«Godkjent herfra til fullmånen, og en plate jeg uten å tvile tildeler seks hvite frostroser» skrev Bergensmagasinets anmelder da de EP-debuterte i mars.

– Sleepwalking handler om å være i din egen boble mens du ser på verden rundt deg.

Nå følger de opp singelen Sleepwalking, som er en nydelig ballade med vokalen helt i front, pakket inn i litt enkel gitarklimpring og tung synth. Det ligger frostrøyk rundt denne også.

Bergensmagasinet har premiere både på den nye singelen og et videointervju (se øverst) de gjorde med labelen Diamond Club, som gir ut den nye singelen.

– Sleepwalking handler om å være i din egen boble mens du ser på verden rundt deg. Du observerer det som er rundt deg, men du klarer ikke å ta del i det som skjer, selv om du er tilstede, forklarer duoen.

– Det er alltid et mål for oss å skape kontraster i de litt «finere» låtene våre. Dette er noe vi var veldig bevisst på da vi laget Sleepwalking. Vi er veldig glade i gamle Moog-synther og den gamle Roland Space Echo-en, og disse har en tendens til å finne veien til våre låter.

Bandet har allerede rukket å bli signet av Just Isn’t Music, som der musikkforlaget bak det legendariske britiske plateselskapet Ninja Tune. Et begivenhetsrikt år toppet seg med booking til både SXSW, Vill Vill Vest og Øyafestivalen.

Debut-EPen deres mottok flere strålende anmeldelser i tillegg til høyeste terningkast i Bergensmagasinet,  og bandet har i 2018 blitt nominert til både NOPAs låtskriverstipend og Sparebanken Vest-stipendet.

Singelen «Sleepwalking» slippes i morgen på Diamond Club, med konsert på Victoria 13. desember.

[PostBlock id=214]

[PostBlock id=215]

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this