Aurora Litteraturhuset
KOMMER TIL LITTERATURHUSET: Aurora spiller på store festivaler, TV-programmer og har et hengivent publikum verden over. (Foto: Ketil Mosnes)

Livet som stjerneskudd

Del artikkelen i Sosial medier

På onsdag kommer Aurora, sammen med forfatter Ketil Mosnes, innom hjembyen for å snakke om den nye boken Liner Quotes: Aurora. Scenen denne gangen blir litt mindre enn hva popstjernen fra Os er vant til. 

Ketil Mosnes har vært flue på veggen og fulgt Aurora over lengre perioder i både inn- og utland, på turné og hjemme i stua.

Hva kan en dokumentarisk bok tilby leserne som vi ikke får av intervjuer og omtaler? Hvilke etiske dilemma blir man stilt overfor i en slik prosess? Dette kan du (kanskje) få svar på under samtalen på Litteraturhuset, der du vil få høre både om livet som stjerneskudd, og om hvordan det er å ha en forfatter med på turné. Samtalen ledes av Anne Rokkan.

[PostBlock id=94]

Den nye boken er den første i den nye bokserien Liner Quotes. Gjennom samtaler og fotografier får vi her bli kjent med noen av Norges mest egenartede og fremgangsrike musikere. Kommende bøker i serien vil presentere Kvelertak, Kakkmaddafakka og Razika.

Boken om Aurora gir leseren mulighet til å bli kjent med artisten på en litt annerledes måte. Forfatter Ketil Mosnes har vært flue på veggen og fulgt henne over lengre perioder i både inn- og utland, på turné og hjemme i stua.

Ketil Mosnes har tidligere utgitt bøkene Øving er for drittband, Turnéhåndboken og Kystverk. Han har bakgrunn fra musikkbransjen som musiker i blant annet Datarock.

Boken utgis av Vårt forlag, som er et nytt samarbeidsprosjekt mellom bergenslabelen Eget Selskap (Silja Sol, Great News, Hjerteslag) og musikkselskapet EDDA Music. Boken om Aurora er første bokutgivelse på forlaget.

Aurora: Side for side, Litteraturhuset, onsdag 20. juni kl. 19.00-20.00

[PostBlock id=95]

[PostBlock id=96]

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this