fakkeltog loevstakken
EN ÅRLIG TRADISJON: Fakkeltoget på Løvstakken ble arrangert første gang i 2014, og har siden (unntatt i fjor, på grunn av pandemien) vært arrangert årlig i slutten av november. (Foto: Privat)

Fakkeltog for hele familien

Del artikkelen i Sosial medier

– Tanken har hele tiden vært å stimulere til økt aktivitet og gjøre folk bedre kjent med Løvstakken, sier Patricia Flataker, som søndag 21. november arrangerer det Fakkeltoget på Løvstakken for syvende gang.

Fakkeltoget på Løvstakken er et sosialt arrangement hvor man treffer andre mennesker som er glad i å være ute i naturen. Det er lagt opp som et lavterskeltilbud, slik at det passer for alle – både unge/barnefamilier og eldre mennesker.

– Familieprofilen er viktig for meg: Det skal ikke være noe krav om fysisk form, vi har ikke tidtaking, og du kan ta med deg hunden om du vil. Dette skal være for alle som setter pris på fjellene våre, og som liker å være ute i naturen.

Som tidligere blir det ingen tidtaking, og alle får medalje og T-skjorte. Flataker lover mye moro for barn i løypen, med start fra Løvstakkveien 51. Fyrverkeriet sendes opp kl. 17.15.

Utdeling av startnummer og T-skjorte + salg av fakler på Kiwi Bøhmergaten:

  • Torsdag 18.11.21, kl. 17-22
  • Fredag 19.11.21, kl. 17-22
  • Lørdag 20.11.21, kl. 11-22

Mer informasjon: Arrangementets hjemmeside eller egen Facebook-side. Påmelding via arrangementets eventside. Halvparten av deltakeravgiftten går uavkortet til Kreftforeningen sitt arbeid.

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this