Bart Clavier (foto: Stipi Kervell)

Vårlett trøstesang fra Bart Clavier

PREMIERE: Bart Claviers nye singel har fått den korte tittelen Du, og slippes ut i verden i kveld i blomsterbutikken Planterommet. I stedet for fysisk singel, får alle i publikum hver sin plante som inngangsbillett – med ønsker om en grønnere fremtid.

Den vårlette folkpop-sangen er litt beslektet med Lou Reeds Walk on the Wild Side (vel, egentlig bare i du-du-du-refrenget), enda mer med Bo Kaspers Orkester – og har med  en nydelig blå saksofonsolo fra Jung-Jae Kim.

– Sangen handler om at selv i mørket finnes det håp.

– Sangen handler om at selv i mørket finnes det håp, sier bandets gitarist og vokalist, Jørgen Aasen Berget, som er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen (UiB).

I mai skal han levere sin masteroppgave nummer to, denne gangen i musikkterapi. Bart Claviers debutalbum, som slippes 30. mars, er en del av denne masteroppgaven, på den måten at Berget har skrevet sanger basert på samtaler med pårørende til pasienter i musikkterapien.

Bart Clavier består av: Jørgen Aasen Berget (gitar og vokal), Guri Gjermstad Dypvik (piano og vokal), Magnus Johnsen Sandåg (trompet og vokal) og Torstein Mongstad (bass og vokal).

Singelen Du slippes i kveld kl. 19.00 på Planterommet.

Bart Clavier (foto: Stipi Kervell)
Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this