thisplace
MØRK OG ATMOSFÆRISK POPROCK: Debutsingelen fra ThisPlace låter litt som Joy Division eller The Cure, men uten deppevokal. Fra venstre: Nicklas Stenmann, Magnus Dahle Larssen, Wiggo P. Evensen og Ida S. Hågensen. (Pressefoto)

Singeldebut med stille sarkasme

Del artikkelen i Sosial medier

PREMIERE: – Hurrah Hurrah er et stille sarkastisk rop om hjelp for massene som ikke tenker, men kun følger, sier Ida S. Hågensen fra Radøy, som er vokalist i det nye Oslo-bandet This Place.

Bandet består av gitarist Magnus Dahle Larssen og trommeslager Wiggo P. Evensen (All the Islands), bassist Nicklas Stenmann (Mirramaze, Viggos Venner) og vokalist Ida S. Hågensen (Alongside Sam, 5455). De siste årene har kvartetten jobbet sammen for å finne sin helt egen sound.

Våren 2017 ble låtskissene tatt med til Amper Tone studio og produsent Bård Ingebrigtsen for å spilles inn live. Resultatet er nå materialisert i form av ni låter som slippes på vinyl 23. mars. Den første singelen heter Hurrah Hurrah, og er ute nå.

– Ideen til teksten kom til meg under en binge watch av tv-serien Stranger Things.

Hurrah Hurrah ble til da vi var i studio i fjor vår. Ideen til teksten kom til meg under en binge watch av tv-serien Stranger Things, forteller Hågensen, og legger til at hun da ikke nødvendigvis tenker på meningen i teksten, men mer selve stemningen i låten.

Åpningslinjen «Hurrah Hurrah, its a mad new rocket» referer til stadig oppkommende hyper som hodeløst blir slukt, for så å bli byttet ut med en ny hype etter kort tid. «Go put your money on it , oh lets forget about it». Det låter litt som Joy Division eller The Cure, men uten deppevokal.

– Hver gang vi spiller den, får jeg opp bilder i hodet av en vennegjeng som sykler rundt på en søppeldynge eller noe. Det er noe litt ironisk over den, men også veldig nostalgisk for min del.

Bandet har spilt sammen i snart to år nå, og gleder seg til å endelig ha noe å vise folk.
– Det å lage et helt komplett album har alltid vært en slags drøm for meg. Og nå er plata klar, det er ganske rart å tenke på, sier hun.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this