Vivillain (foto: Jørn Lavoll)

Ny singel fra Emergenza-vinnere

PREMIERE: Dersom du noen gang har lurt på hvordan det ville hørtes ut om Foo Fighters møtte Judas Priest, så mener Emergenza-vinnerbandet Vivillain at de har funnet svaret.

Bandet ble startet i 2016 da den gang 18 år gamle Fredrik Bøe og Magnus Magnussen fikk en idé om at en slik blanding ville låte veldig fett. Enkelt sagt handler det om å blande god gammeldags hardrock med moderne melodier.

– Vi ønsker å kombinere den moderne feelgood-rocken som Foo Fighters er kjent for med det litt tyngre.

– Vi ønsker å kombinere den moderne feelgood-rocken som Foo Fighters er kjent for med det litt tyngre, forklarer Fredrik.

One Thing More er bandets andre singel, og den første av flere som vil komme i løpet av 2018. Bandet gjorde en rekke konserter i løpet av fjoråret, og kronet det hele med  seier i bergensfinalen av verdens største bandkonkurranse, Emergenza.

Funfact: Thomas på vokal ligner såpass mye på Magnus Carlsen at han har signert autografer og tatt selfies på byen med fans av sjakkstjernen.

Bandet består av Fredrik Bø (trommer), Magnus Magnussen (gitar), Anders Christophersen (gitar), Thomas Sixhøj Eide (vokal) og Lasse Johnsen (bass).

FEMHODET TROLL UNDER LAKSEVÅGBROEN: Bandet består av Fredrik Bø (trommer), Magnus Magnussen (gitar), Anders Christophersen (gitar), Thomas Sixhøj Eide (vokal) og Lasse Johnsen (bass). (Foto: Jørn Lavoll)

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this