Frode myrseth
NYANSATT: – I Go Fjords vil jeg få den spennende utfordringen med å anvende kunnskapen og teste gjennomføringsevnen min fra motsatt side av forretningen, sier Myrseth. (Pressefoto)

Fra IT til reiseliv

Del artikkelen i Sosial medier

– Min drivkraft har alltid vært å skape, bygge og utvikle, sier bergenseren Frode Myrseth (46), som er ansatt som ny administrerende direktør i Go Fjords.

Go Fjords er et nytt reiselivsselskap som ble startet i felleskap av transportaktørene Norled og Tide, som begge er søsterselskap av Det Stavangerske Dampskibsselskap (DSD). Formålet er, som navnet tilsier, å selge turer til reisemål i de norske fjordene.

– Jeg gleder meg til å være med på å bygge videre på denne heldigitale forretningsideen.

– Selskapet har en moderne tilnærming til kundene og jeg gleder meg til å være med på å bygge videre på denne heldigitale forretningsideen, sier Frode Myrseth, som kommer fra stillingen som leder for digital transformasjon i Evry.

Han kan vise til en variert bakgrunn og over 20 års ledererfaring fra både konsulentvirksomhet, forretningsutvikling og markedsføring, gründervirksomhet og reiseliv.

De siste årene har han bygget opp og ledet Evrys satsning på digital transformasjon, og er en av de fremste i grensesnittet mellom innovasjon og strategisk utvikling for en digital verden.

– Jeg har brukt mange år av mitt liv til å gi råd og utvikle selskaper utenifra. I Go Fjords vil jeg nå få den spennende utfordringen med å anvende kunnskapen og teste gjennomføringsevnen min fra motsatt side av forretningen, sier Myrseth.

– I tillegg er det ekstra spennende når produktene jeg skal jobbe med betyr så mye for kundene.

– Vi tror at en profil som Frode, som både kan turisme og har en sterk strategisk og digital forretningsforståelse, er en riktig profil for å kunne sikre at Go Fjords møter kundenes behov både i dag og i fremtiden, sier Martin Økland, økonomisjef i DSD og styreleder i Go Fjords.

Frode Myrseth vil tiltre i jobben 1. mars i år.

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this