Anders Onarheim, daglig leder i EPS Fuktsikring Fukt1, viser frem elektrodene som kan plasseres enten innvendig eller utvendig. Disse sender ut likestrøm som skal presse vannet ut av muren.

INNHOLDSANNONSE

Fjerner fuktproblemer uten graving

Anders Onarheim i EPS Fuktsikring Fukt1 tilbyr en unik løsning for å løse fuktproblemer i hus og kjellere. – Vi støtter oss på fysikkens lover og garanterer tørr mur! Etter bare to til fire uker kan vi dokumentere virkningen, sier Onarheim.

– Det eneste vi krever er en jordet stikkontakt til styringssentralen. Resten ordner vi!

Daglig leder i EPS Fuktsikring Fukt1, Anders Onarheim, støtter seg på mange års erfaring med å løse fuktproblemer i alle slags murtyper.

– Vi benytter et norskutviklet fuktfjerningssystem kalt EPS, som ble utviklet og lansert tidlig på 80-tallet.

EPS er utviklet for norske byggemetoder og materialer og ikke minst for vårt harde klima, som setter systemet på prøve hver eneste dag.

EPS-sentralen kommer i ulike størrelser, og plasseres der det måtte passe.

Systemet baserer seg på prinsippet om elektroosmose, beskrevet av den tyske forskeren Ferdinand Friedrich Reuss allerede i 1807.

I dag brukes metoden til å løse problemet med fuktige kjellere og murvegger. Ved å borre inn elektroder i mur for så å sette spenning på disse med pulserende likestrøm, tvinges vannmolekylene ut av murkonstruksjonen.

– Da oppnår vi to ting. For det første tørker vi opp murkonstruksjonen, deretter så danner vi en barriere mot ny fukt, forteller Anders.

Installeringen av EPS systemet er permanent og kan monteres både på innsiden eller utsiden av huset.  Ledningene og elektrodene kan også være skjult i muren, om en ønsker det.

EPS systemet gjør at man slipper å grave opp hagen for å prøve å stoppe fuktinntrenging. Murens fuktverdier loggfører vi ved installering.

Etter kun to til fire uker gjøres en funksjonskontroll på de samme målepunktene for å kunne dokumentere at systemet virker.

Norskutviklet og kvalitetssikret

Vi har så omfattende og grundig erfaring med, og er så trygg på EPS systemet vårt, at vi gir våre kunder det som vi kaller en Funksjonsgaranti.

– Hvis vi ikke kan dokumentere at EPS-systemet fungerer hos deg, så tilbyr vi deg pengene tilbake!  Da har du ingen risiko med å velge oss, eller vår fuktfjerningsløsning!

Nettside: fukt1.no / epost: post@fukt1.no

EPS Fuktfjerningssystem brukes av kunder over hele Norge og i store deler av Europa. På våre hjemmesider finnes referanser bla. fra Akershus universitetssykehus og Oslo Børs. Systemet er selvfølgelig grundig testet ut og godkjent av kjente byråer som bla. Sintef og Nemko.

– Vi tar din sikkerhet og trygghet på alvor, forsikrer Anders.

– Det er helt utrolig hvor godt dette fungerer.

– Vi fikk fukt inn i huset, men etter at jeg fikk installert EPS har det gitt en eventyrlig virkning. Jeg er så fornøyd, sier Knut Sulen, en av kundene til Fukt1 som har benyttet systemet i flere år.

Også Rune Mullard har samme erfaring. I hans kjeller er det både grunnfjell som kommer inn, samt lav høyde under taket. Dette har forårsaket mye fukt og vann. Ved eventuell sprengning eller drenering vil det også være en sjanse for at det kommer skade på huset.

– Installering av EPS har vært perfekt for meg. Jeg undersøkte ulike alternativer, blant annet drenering, men kom over Fukt1 på internett, forteller han.

– Jeg ringte til Anders og hadde et møte på kontoret hans. Jeg ble overbevist ettersom det ikke ville koste meg noe ekstra hvis systemet ikke fungerte. De har målt og satt inn elektroder i både kjeller og på vaskerom.

– I ettertid har de satt inn en større EPS-sentral uten at det har kostet meg noe ekstra. Den oppfølgingen og servicen Fukt1 har vist er eksepsjonell. Jeg anbefaler alle å teste Fukt1 før de prøver andre alternativer, både med tanke på pris og lav risiko. Dessuten kan man bo i huset mens innstalleringen foregår. Dette er lettvint og bra, sier han.

– Vi opererer med fastpris basert utfra befaringen og samtalen vi gjør. Kunden skal være helt trygg på prisen, sier Anders.

Prisen regnes ut fra størrelsen på EPS styringssentralen, antall elektroder og arealet disse skal dekke, samt måten systemet installeres på, om det er innvendig eller utvendig, synlig eller skjult.

Andre fordeler med vårt EPS fuktfjerningssystem er at det nærmest er gratis i drift, tilbakemeldinger fra våre kunder sier ca 50,- kr i året, og at der nærmest ikke krever tilsyn eller overvåking. Systemet er selvjusterende og starter seg selv om strømmen blir borte.

– Det eneste vi krever er en jordet stikkontakt til styringssentralen. Resten ordner vi!

En kabel med elektroder legges inn i muren. Deretter mures det igjen, slik at systemet ikke er synlig.

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this