igland garasjen1
SPARER TID OG PENGER: Elementgarasjer leveres i størrelser og design som kan tilpasses de fleste behov, enten det er snakk om enkeltgarasje, trippelgarasje eller storbilgarasje.

INNHOLDSANNONSE

Enkleste vei til din drømmegarasje

Del artikkelen i Sosial medier

Skal du bygge garasje? Igland Garasjen tar seg av hele prosessen, fra søknad om byggetillatelse til ferdigstilt garasje.

I tillegg til Igland Garasjens populære element- garasjer, er den erfarne bedriften også totalleverandør av spesialtilpassede garasjer. Alle leveranser kan leveres komplett med grunnarbeid, støping og montering.

garasjekjoep
Mer informasjon: garasjer.no

– Vi kommer gjerne på befaring, og gir råd basert på individuelle behov og tomtens kvaliteter, sier daglig leder i Bergens Garasjen, Eirik Gullaksen.

– Deretter ordner vi alt fra å søke om byggetillatelse fra kommunen, til grunnarbeid som graving og sprenging, betongarbeid, montering, elektrisk arbeid og alt annet som trengs.

Bergens Garasjen ble etablert i 1996 av Trond Skeie og Jarle Martinson, og har i over tyve år spesialisert seg på spesialtilpassede garasjer i Bergen og omegn.

I 2017 ble de overtatt av Igland Garasjen, etter å ha vært forhandler noen år.

– Vi så at elementgarasje er det beste for mange av våre kunder. Årsaken til dens enorme popularitet er ikke vanskelig å forstå, sier Gullaksen.

– I motsetning til en plassbygget garasje, som spesiallages og kappes på selve tomten, er garasjer fra Igland Garasjen laget etter standardmål, og er allerede ferdigkappet og vakumpakket på fabrikk før de transporteres til våre kunder.

Elementgarasjer leveres i størrelser og design som kan tilpasses de fleste behov, enten det er snakk om enkeltgarasje, trippelgarasje eller storbilgarasje.

Dette gjelder også tilpasning til kundens hus, til eksempel kantstein og kledning. Kunden kan velge å montere garasjen selv, eller om ønskelig la Igland Garasjens egne montører utføre arbeidet.

Uansett vil kunden spare både tid og penger i forhold til en spesiallaget løsning.
– Folk blir veldig imponert når vi monterer en garasje på to dager, og så kan de bare trykke på knappen og kjøre inn, humrer Trond Skeie.

Eirik Gullaksen og Trond Skeie
TOTALLEVERANDØR AV GARASJER: – Jeg var jo allerede som poteten, og kunne brukes til alt, så jeg tenkte at sammen med garasjeeksperten Trond Skeie (til høyre) måtte vi kunne bli en god totalleverandør av garasjer, sier Eirik Gullaksen (til venstre).

LAGET FOR VESTLANDSKLIMAET

Igland Garasjen leverer allerede over 150 elementgarasjer årlig til kunder i hele Hordaland, og har ambisjoner om å vokse videre. På landsbasis leverer de 2000 garasjer, og firmaet har over 50 års erfaring.

– Dette var viktig for oss da vi skulle velge en samarbeidspartner. Vi ville være trygge på at elementgarasjen holdt samme kvalitet som de plassbygde garasjene vi tradisjonelt leverte, og som vi fortsatt leverer til kunder som ønsker det, sier Skeie.

– Elementgarasjene er dimensjonert i henhold til gjeldende krav, og skal tåle vind og nedbør, slik vi kjenner det her vest, betrygger han.

– Folk blir veldig imponert når vi monterer en garasje på to dager, og så kan de bare trykke på knappen og kjøre inn.

– Mange fornøyde kunder ønsker også garasje ved hytten, og vi har levert en lang rekke bygg både på Kvamskogen, Voss og som naust ved sjøen.

Selv kastet Gullaksen seg inn i en virvelvind av ny informasjon og nye arbeidsoppgaver da han i 2013 takket ja til Trond Skeies forespørsel om å ta imot en stilling i den stadig voksende garasjebedriften.

– Dette var jo totalt nytt for meg; jeg hadde knapt tenkt på en garasje bortsett fra den jeg hadde bygget selv. Nå så jeg jo hvor mange feil jeg hadde gjort, og at behov for veiledning kunne ha gitt et bedre resultat, ler Gullaksen.

– Men jeg bare bestemte meg for at dette skulle jeg gjøre. Jeg var jo allerede som poteten, og kunne brukes til alt, så jeg tenkte at sammen med garasjeeksperten Trond måtte vi kunne bli en god totalleverandør av garasjer.

igland garasjen2

Del artikkelen i Sosial medier

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this