Featured Video Play Icon

En sang om å se seg selv utenfra

Del artikkelen i Sosial medier

Drømmepopduoen Very Heaven slipper i dag sin andre single, The Gamekeeper. – Låttittelen viser til det å være en «vokter» over sitt eget liv, noe som kan være en overveldende tanke å ta innover seg, sier vokalist Iselin Sørvoll.

Very Heaven består av Iselin Sørvoll og Silje Espevik, som selv har skrevet, arrangert og bidratt som produsenter på låten. Duoen er svært opptatt av å styre alle prosessene rundt musikken sin selv, noe som gjorde det ekstra stas da deres debutsingel, «Little Things», ble listet på utenlandsk radio. Slik sett er temaet på den nye sangen tilnærmet selvbiografisk.

– Det kan være skummelt å kjenne på følelsen av at man styrer skuta selv.

– Det er ikke alltid så lett å vokse opp og ta ansvar for sitt eget liv, og det kan være skummelt å kjenne på følelsen av at man styrer skuta selv, sier Iselin Sørvoll, som forklarer at låten handler om å gå seg litt vill i sitt eget liv.

– Det er en merkelig følelse når noe som er så nært føles så fremmed. Det er som å se livet sitt utenifra og ikke kjenne det igjen.

– Som barn kan man stole på de rundt seg til å ta de store og små beslutningene for en, man er på den måten i mindre grad ansvarlig for sin egen lykke. Det er noe av det befriende og skumle med å bli eldre, at man i større grad kan bestemme hvordan livet skal være, og må prøve og selv lage et liv man kan trives i, legger Silje Espevik til.

Medvirkende på singelen: Iselin Strøm Sørvoll: hovedvokal, gitar og trompet / Silje Espevik: back-up-vokal, gitar, orgel og synth / Gaute Svanes Lunde: bass / Eirik Kirkemyr: trommer.

Very Heaven Foto av Cecilie Kingston 1
TAR KONTROLL: Very Heaven (Iselin Sørvoll og Silje Espevik) har selv skrevet, arrangert og bidratt som produsenter på den nye singelen. (Foto: Cecilie Kingston)

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this