PÅ VEI TIL BY:LARM:– Jeg gleder meg helt vilt til å vise frem alt vi har laget, sier Hedda Mae, som spiller på By:larm i neste uke. (Foto: Øystein Grutle Haara)

Debutsingel fra nytt bergenstalent

– Det var som om låten skrev seg selv, sier Hedda Mae, en artist som mange tror vil bli vår nye popkomet.

Debutsingelen har 21-åringen skrevet sammen med sin faste studiomakker/produsent Benjamin Giørtz.

– Vi var egentlig midt i en annen låt der vi lette etter trommesampler. Vi kom over en fløytelyd som begge kicket på, og i løpet av veldig kort tid hadde vi laget en ny låt. Det var som om den skrev seg selv, sier Hedda Mae, om låten – som har fått tittelen Pride Goes Before a Fall.

– Teksten tar opp frustrasjonen over å bli herset med når man egentlig bare vil være i fred.

Låten er inspirert av hendelser i hennes eget liv. Teksten tar opp frustrasjonen over å bli herset med når man egentlig bare vil være i fred.
– Hovedkonseptet er at det en gjør mot andre til syvende og sist vil falle tilbake på en selv, forklarer hun.

– Jeg foretrekker å skrive om egne erfaringer og hendelser, og det er viktig for meg at jeg mener noe med det jeg skriver. Da blir det liksom ekte, sier det nye stjerneskuddet, som nå gleder seg til å få frem mer av musikken sin utover våren – ikke minst på de to konsertene hun skal ha på By:larm i Oslo neste uke.

– Jeg gleder meg helt vilt til å vise frem alt vi har laget! Jeg er veldig spent på hvordan musikken blir mottatt, da jeg selv mener vi har laget noe som stikker seg ut i dag. Det blir selvfølgelig skummelt, men mest gøy, avslutter hun.

PÅ VEI TIL BY:LARM:– Jeg gleder meg helt vilt til å vise frem alt vi har laget, sier Hedda Mae, som spiller på By:larm i neste uke. (Foto: Øystein Grutle Haara)
Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this