Zachariasbryggen Bryggeriet.biz
STORT BOBILTREFF: – Under bobiltreffet vil man kunne treffe både likesinnede, gamle venner og bekjente, sier Robert Mellingen. (Foto: Per Morten Mjølkeråen/Åsane Tidende)

Bobil-treff på Hylkje

Fylkets første store bobiltreff, som arrangeres av Bergen Caravan førstkommende helg, var fullbooket etter kun fem dager.

Treffet går over to dager, og har mye på programmet. Fredag kveld blir det standup-show, bobilquiz og festmiddag for alle treffgjester, mens på lørdag blir det blant annet en guidet tur til Veten, Åsanes høyeste fjell, med forfriskninger på toppen, før Ausekarane sammen med Salty Dog avslutter treffet med en real danseaften.

– Det kommer totalt 83 bobiler og 174 personer som skal overnatte hos oss denne helgen, pluss mange flere som kommer til kveldsarrangementene, forteller Robert Mellingen ved Bergen Caravan, som er den første aktøren som arrangerer denne typen bobiltreff i fylket.

– Vi hadde ingen anelse om at dette skulle bli så stort og populært.

– Det er ikke lenger mulig å skrive seg på venteliste, da vi allerede har lange lister. Vi hadde ingen anelse om at dette skulle bli så stort og populært. Til neste år vil vi utvide områdene betraktelig, lover han.

Dersom du ikke rakk å sikre deg plass på bobiltreffet, er det fortsatt mulighet for å ta turen innom messen i løpet av helgen, der man blant annet kan ta en titt på sesongens bobil-nyheter.

ANNONSE:
Peisbord 800×300

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this