vestlandsentrepenøren
NY KONSERNSJEF: – Jeg ser frem til å være med på å utvikle et konsern med klare ambisjoner om å bli en betydelig aktør i markedet, sier Dagfinn Neteland. Fra venstre: Roy Holth (styremedlem hos Vestlandsentrepenøren), Tore Thorstensen, Dagfinn Neteland og Jan Olav Jørgensen. (Foto: Privat)

Fra Fjord1 til Vestlandsentrepenøren

Del artikkelen i Sosial medier

Dagfinn Neteland (56) tiltrer stillingen som konsernsjef i Vestlandsentrepenøren den 15. august 2016. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Fjord1.

– Jeg ser frem til å samarbeide med styret, samt være med på å utvikle et konsern med klare ambisjoner om å bli en betydelig aktør i markedet, sier Dagfinn Neteland til Bergensmagasinet.

– Vi er svært fornøyd med at vi, gjennom ansettelsen av Dagfinn Neteland, har fått en erfaren leder med stort engasjement og energi som vil bidra til å ta virksomheten og samarbeidet med Tertnes Holding inn en ny fase, sier Tore Thorstensen, administrerende direktør i KB Gruppen og styreleder i Vestlandsentreprenøren.

KB Gruppen og Tertnes Holding inngikk høsten 2015 et samarbeid i Vestlandsentreprenøren som medførte en sammenslåing av deres virksomheter innenfor drift- og vedlikehold av veier, samt tilknyttede tjenester av anleggsvirksomhet. Selskapets omsetning i 2016 forventes å nærme seg en milliard. Mesteparten av dette vil være innenfor drift- og vedlikehold av statlige og kommunale veier.

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this