fordrekord 013
Fordrekord (foto: Haakon Nordvik)

Trenger frivillig til nakenstunt

Del artikkelen i Sosial medier

Haugesundsbandet Fordrekord søker etter lokale menn som er villige til å kaste klærne på scenen.

– Vi søker en som er tøff nok til å stå 15 minutter splitter naken på scenen mens publikum tegner.

Coveret på Fordrekords nye album Bravo Bravo, som slippes fredag, er en middels bra kullstifttegning laget av vokalisten – som brukte bandets trommeslager som aktmodell. På høstens norgesturné ønsker de å gjenskape tegneøkten i forkant av konsertene.

Bandet søker derfor etter lokale menn som er villige til å være aktmodell på scenen – foran publikum. Noen aktmodeller er allerede på plass, men de søker fremdeles etter noen i Oslo, Bergen og Stavanger

Bravo coverart
AKTTEGNING PÅ COVERET: Kullstift-tegningen som pryder omslaget til det nye albumet viser trommeslager Åsmund Glette, som fikk stå naken for sine venner på utdrikkingslaget sitt.

– Vi vil gjerne gi publikum muligheten til å tegne en naken mann, og etter konserten vil vi premiere den beste tegningen, lover bandleder Ole-Jørn Borum (ex-Multipass), som bodde og studerte i Bergen i 11 år før han flyttet til Stavanger.

– Det vi søker, er en mann som er tøff nok til å stå 15 minutter splitter naken på scenen mens publikum tegner.

Fordrekords nye album er deres fjerde, og vil bli presentert på en oktoberturné som tar dem både til København og rundt om i Norge. Coveret er som nevnt en akttegning laget av bandets vokalist, Lars Wegner Sørensen, uten at Borum er overvettes imponert over prestasjonen.

– Alle kan tegne, det viser Lassi med all tydelighet her. Heldigvis er han bedre til å synge enn å tegne, kommenterer han.

Fordrekord spiller på Cafe MM 26. oktober.

Bandet består av Lars Wegner Sørensen (vokal), Leif Åge Vestbø (tangenter), Lars Eirik Støle (tangenter, synthbass), Jarle Strømsvold (gitar og mandolin), Ole-Jørn Borum (bass) og Åsmund Glette (trommer). 

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this