Zachariasbryggen Bryggeriet.biz
Featured Video Play Icon

– Rock’n roll er en ekstremsport

PREMIERE: I dag slipper Dream Wife video til debutalbumets sistespor; livefavoritten F.U.U.

Navnet på denne trioen er helt i tråd med Kvinnedagen, siden det er ment som en kommentar til samfunnets objektivisering av kvinner. Da Dream Wife albumdebuterte i januar, trillet vår anmelder fem på terningen, og beskrev dem som «en blanding av det beste fra Blondie, Transvision Vamp, PJ Harvey, Yeah Yeah Yeahs og The White Stripes, med en intens tilstedeværelse».

Navnet på denne trioen er helt i tråd med Kvinnedagen, siden det er ment som en kommentar til samfunnets objektivisering av kvinner.

På den nye singelen er de gjenforent med sin visuelle samarbeidspartner og venn Aidan Zamiri, og vi får også en feature fra den islandske rapperen Fever Dream, som spytter noen bars. Bandet følte det som naturlig å spille inn videoen til F.U.U. sammen med EVE Wrestling.

Dette pro-wrestlingforbundet har kun kvinnelige utøvere, og er et fenomen som har eksplodert i kjølvannet av Netflix-serien GLOW. Wrestlerne Charlie Morgan, Livvii Grace, Bea Priestley, Erin Angel, Jamie Hayter og nykronede XWA British Heavyweight Champion Rhia O’Reilly er alle med i videoen.

– Rock’n roll er ekstremsport. Alle får tiere, ingen er vinnere, ingen er tapere, det er bare masse adrenalin og høyoktan stemning, sier islandske Rakel Mjöll, som er vokalist i den hardtslående trioen.

– F.U.U. dreier seg delvis om å holde tungen beint i munnen, og delvis en dødsseriøs utforskning av deilig aggresjon.

Dream Wife består av islandske Rakel Mjöll (vokal), og de britiske musikerne Alice Go (gitar) og Bella Podpadec (bass). Norsk promoagent for Dream Wife er det bergensbaserte selskapet On It, som ble startet av Ruben Nesse, og drives i dag av Krister Wiberg. Han er forøvrig også mannen bak plateselskapet Raindrops.

LES OGSÅ: Islending med trøkk (plateanmeldelse)

DEILIG AGGRESJON: – F.U.U. dreier seg delvis om å holde tungen beint i munnen, og delvis en dødsseriøs utforskning av deilig aggresjon, sier Rakel Mjöll i Dream Wife, som består av Rakel Mjöll (vokal), Alice Go (gitar) og Bella Podpadec (bass). (Foto: Meg Lavender)
ANNONSE:
Peisbord 800×300

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this