THE VALLEY foto Roy Bjørge
The Valley (foto: Roy Bjørge)

Platedebut med Tor Endresens sønn

Del artikkelen i Sosial medier

PREMIERE: Etter å ha spilt sammen som et coverband i en årrekke bestemte Morten Endresen og bandet The Valley seg for gi ut sin egen musikk. Debutsingelen Wasted Time slippes i dag på bergensetiketten Raindrops.

– Wasted Time handler om å sette pris på de små øyeblikkene man kanskje føler er bortkastet tid, men som egentlig er selve livet, sier Morten Endresen, nesten som et ekko av et kjent John Lennon-sitat.

– Wasted Time handler om å sette pris på de små øyeblikkene man kanskje føler er bortkastet tid, men som egentlig er selve livet.

Bandmedlemmene i The Valley vokste opp på 90-tallet, og oppdaget musikken gjennom artister som Oasis, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Green Day og Foo Fighters. Etter hvert begynte de å sette mer pris på klassikere som The Beatles, Eagles, Rush, Pink Floyd og Rolling Stones.

I nyere tid har artister som The Killers, The War On Drugs, Muse og Queens of the Stone Age vært kilder til inspirasjon. Legg til at kvartettens vokalist er sønn av den populære bergensartisten Tor Endresen, og har sannsynligvis fått de siste fem tiårenes musikkhistorie inn i blodet intravenøst.

«Wasted Time» blir den første av to singler som gis ut våren 2019. The Valley består av Morten Endresen (vokal, gitar), André Faugstad (trommer), Endre Nielsen (gitar, kor) og Atli Mar (bass, kor).

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this