ganezha 1
FIRE BERGENSRAPPERE PÅ SAMME SINGEL: På singelen Kamikaze bidrar rapperne (fra venstre) Sushi (Emir Hindic, fra Sushi x Kobe), Steven «Ganezha» Manoharan, Kobe (Kristoffer Uthaug, fra Sushi x Kobe) og Lars-Kristian «Kikkan» Holme (fra Dårlig Vane). (Foto: Eirik Ullebø)

En nordmann født med farge

Del artikkelen i Sosial medier

I morgen inviterer bergensrapperen Ganezha til lanseringsfest for sin nye nettside, Norge for nordmenn.

Steven «Ganezha» Manoharan er kanskje et nytt navn for mange, selv om han har holdt på i noen år nå. Debutsingelen Bossposer kom høsten 2013. Siden har han sluppet noen sporadiske singler og en EP, uten at det har tatt helt av. Men nå er han endelig klar med debutalbumet, som har fått tittelen Å gi fødsel til farger.

– Det var først da hun kom til Norge at mor tenkte at hun ga fødsel til farger.

Eller «han», det er muligens mer riktig å skrive «de», for Ganezha anno 2017 er (i tillegg til å være en elefanthodet gud for visdom) en brødreduo bestående av rapper Steven Manoharan og låtskriver Godfrey Manoharan.

Albumet deres er planlagt utgitt i to omganger, delt opp i to EPer; den første i mai, den andre i september. Før dette vil de slippe to singler, hvorav den første, Kamikaze, allerede er ute.

– Albumtittelen «Å gi fødsel til farger» var noe vår mor sa til oss da vi var små. Det var først da hun kom til Norge at mor tenkte at hun ga fødsel til farger, sier Godfrey Manoharan.

I morgen kl. 20 inviterer duoen til lanseringsfest på Chagall for den nye nettsiden deres. Den har fått navnet Norge for nordmenn, som er en tittel der de to brødrene, med røtter fra Sri Lanka, leker med forutinntatte holdninger. For du er vel ikke annet enn norsk når du har hatt hele oppveksten din i et borettslag like ved Oasen i Fyllingsdalen.

– Vi tar begrepet «Norge for nordmenn» og gjør det til noe positivt.

– Vi tar begrepet «Norge for nordmenn» og gjør det til noe positivt, sier Manoharan.
– Mange forskjellige mennesker skriver innlegg på siden, og det vil være bilder fra vårt private fotoalbum.

Lanseringen av nettsiden er første del i promoteringen av debutalbumet, og stiller du på festen i morgen, vil du også få en eksklusiv førpremiere på musikkvideoen til Kamikaze. Det vil også bli debatt, ledet av Vågard Unstad (A-laget), og hvor blant annet Martin Hazy og Amadou fra Dårlig Vane deltar. Og ja, det blir selvfølgelig minikonsert med nytt materiale fra Ganezha og venner.

Hør flere låter på Ganezhas Soundcloud-profil

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this