YPPERSTE KVALITET: Hos Schmidt finner man ypperste kvalitet innen de nyeste kjøkkentrendene.

INNHOLDSANNONSE

En annerledes kjøkkenopplevelse

Schmidt Kjøkken & Bad produserer rundt 3500 kjøkken i uken. Selskapet ble etablert i Tyskland i 1934, og har i dag butikker over hele verden. Siden 2010 har Schmidt holdt til i store og flotte lokaler på Hylkjeflaten mellom Bergen og Knarvik.

– Vi ligger alltid i forkant, og tilbyr nå straks VR-briller slik at kunden kan oppleve sitt nye kjøkken i 3D.

– Det å tilpasse seg lokalmarkedet med språk, kultur og stil er viktig, forteller daglig leder Eirik Wagenius ved Schmidt Kjøkken Bergen på Hylkjeflaten.

Sammen med en ung og dedikert stab gir han rådgivning til kunder som ønsker nytt kjøkken, bad eller annen type innredning.

– Vi ser alltid etter nye og bedre løsninger, og følger opp kunden fra A til Å, sier Hanne Eikeland, en av de fire rådgiverne i staben.

Som en del av rådgivningen tilbyr de blant annet oppmåling, og veiledning når det gjelder farger, varer, hvitevarer og gode el-løsninger. I tillegg gjør de alltid kontrollmål hvis det er nødvendig. Om ønskelig kan kunden også få avtale møte utenom ordinær arbeidstid.

Noe for enhver smak

Akkurat nå holder de på å omstille butikken for 2018 for å imøtekomme de nye nordiske trendene.

– I dag skal kjøkkenet være åpent, luftig og sosialt, forteller Eikeland, før hun fortsetter:
– Folk vil ikke ha det samme kjøkkenet som naboen.

DE BESTE KJØKKEN-LØSNINGENE: Rådgiverne- og interiørarkitektene Hanne Eikeland og Frida Ristesund Rudi hjelper deg å finne de beste løsningene til ditt kjøkken.

Nordiske farger og materialer er på vei inn. Betong, trestrukturer og dekorfronter er noe av det hotteste nå. Faktisk har Schmidt over en million kombinasjonsløsninger på sine varer. De tilbyr 300 forskjellige frontfarger, og har 24 skrogfarger i sitt sortiment.

– Folk vil ikke ha det samme kjøkkenet som naboen.

– Hos oss kan du få spesiallagde skuffer og skap på millimetermål i bredden, uten at det koster deg noe ekstra, forteller Wagenius.

– Jeg har aldri opplevd at folk ikke er fornøyde, fortsetter han.

Kvalitetsbevisste

Schmidt benytter seg av fagfolk i alle ledd. Utstillingene planlegges av interiørarkitekter, og bygges av tømrere, alle med fast ansettelse i firmaet.
– Det er viktig at de ansatte kjenner godt til vareproduktene, sier Wagenius.

I følge en brukerundersøkelse fra 2013 opplyser 80% at den viktigste grunnen til at de valgte Schmidt, var at her fikk man mest kvalitet for pengene.
– Vi har et tysk premiumprodukt, og opplever sterk vekst av nye kunder hver uke. Fjoråret var et rekordår, forteller Wagenius.

SMART OG STILIG: Nye el-løsninger er en viktig del av kjøkkentrendene i dag.

Schmidt har 25 års bruksgaranti på bevegelige deler som hengsler og beslag. I tillegg har de 10 års fullgaranti fra fabrikk.
– Hos Schmidt er ting laget for å vare. Her får du alt fra bonderomantisk innredning til supermodernistiske møbler, sier Wagenius.

Han suppleres av rådgiver Frida Ristesund Rudi:
– Hvis man ønsker å ha en rød tråd i sin innredning, har vi et sortiment som kan brukes i hele huset, alt fra stue til baderom.

Tips til planlegging av kjøkken

  1. Tenk kjøkkentrekanten: Hold viktige elementer som kjøleskap, vask og ovn i et åpent triangel for å sikre flyten i rommet når man jobber.
  2. Planlegg for nok benkeplass: Det er viktig å ha nok benkeplass når man skal jobbe, spesielt ved siden av vask og koketopp.
  3. Velg skuffer! Skuffer er mer praktisk enn skap. Man får bedre oversikt i en skuff, ettersom man kan trekke den helt ut, kontra et skap, hvor ting plasseres lagvis innover.
  4. Ta bort alt småelektrisk: Det finnes flere måter å integrere for eksempel kaffemaskin og mikrobølgeovn i kjøkkenet, blant annet i et praktisk sjalusiskap. Man vil oppleve at man får mye bedre plass, og rommet fremstår mer ryddig.
  5. Tenk nytt, og vær åpen for ny kjøkkenløsning: Man kan få et mer funksjonelt kjøkken hvis man er villig til å prøve nye løsninger.
SCHMIDT I TRAPPEN: Her jobber dyktige fagfolk. Fra venstre: Felipe Paz, Eirik Wagenius, Hanne Eikeland og Frida Ristesund Rudi.

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this