Zachariasbryggen Bryggeriet.biz
Gard Hvammen Trio

Blå jazz på en trøtt onsdag

Onsdager har fått rykte på seg som en dag der det skjer lite og ingenting. Hva kan da passe bedre enn å ta en tur på Evans jazzklubb 11. mai – og få med deg noen blåtoner med Gard Hvammen Trio?

Gard Hvammen Trio «lar hver musikalske situasjon som oppstår behandles som en mulighet til å strekke strikken langt».

Gard Hvammen Trio er en pianotrio i den nordiske jazztradisjonen som trekker inspirasjon både fra den skandinaviske improvisasjonskulturen og fra amerikanske jazzpionerer som Thelonious Monk og Horace Silver – og yngre talenter som Ambrose Akinmusire.

Trioen lover en konsert med et impulsivt og lekent repertoar av egne låter samt utforskende versjoner av amerikanske jazzlåter fra 50-tallet og frem til i dag.

Presseskrivet forteller at dette er en trio som – inspirert av grupper som The Bad Plus og Keith Jarretts American Quartet (1973-1976) – «utfordrer de tradisjonelle rollene innad i en pianotrio, og lar hver musikalske situasjon som oppstår behandles som en mulighet til å strekke strikken langt».

Evans jazzklubb er en jazzscene for jazzmusikere med base i/tilknytning til Bergen. Klubben ble etablert i 1997 av Dag Arnesen, Frank Jacobsen, Sigurd Ulveseth, Wenche Gausdal og Torbjørn Skjold.

Trioen består av Gard Hvammen (piano), Sverre S. Sæbø (kontrabass) og Martin Hjetland (trommer). Konserten finner sted onsdag 11. mai på Stereo bar i regi av Evans jazzklubb, og begynner kl. 19.30.

ANNONSE:
Peisbord 800×300

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this