josefin winther FOTO Tove Lise Mossestad
Josefin Winther (foto: Tove Lise Mossestad)

Høstkonsert med Josefin Winther

Del artikkelen i Sosial medier

– Dette blir høstens eneste konsert med band, og til den har jeg funnet et nydelig sted i sjøkanten i Sandviken, sier Josefin Winther, som på lørdag holder konsert i Bod24 i Sandviken.

Bergensartisten som vi sist så som Edvard Grieg er for tiden i studio, der hun jobber med sitt første norskspråklige album.

– Når et album er ferdig, vil jeg helst rett i studio og begynne på det neste.

– Vi øver inn en del av disse for å gi en smakebit på hva jeg arbeider med for tiden, lover hun, og forteller at konserten også vil inneholde en del materiale fra det siste året – der hennes fjerde album, selvutgitte Righteously Wrong (2017), har vært i fokus.

Apollon Records kom i april i år med en nyutgivelse av Righteously Wrong, og med den nye låten Moving Forward plusset på (se video helt nederst).

– Jeg er en DIY-artist; jeg liker å gjøre alt selv, og drive mitt eget plateselskap, forklarte hun til Bergensmagasinet da vi traff henne like før sommeren.

– Dessverre har jeg ikke vært så interessert i markedsføring; når et album er ferdig, vil jeg helst rett i studio og begynne på det neste. Så jeg ble veldig glad da Apollon Records kontaktet meg, og sa at de ville utgi platen på nytt.

Dette albumet var opprinnelig ferdig til utgivelse sommeren 2016, men skilsmissen hennes fra Kimberly Larsen gjorde at utgivelsen ble utsatt til høsten 2017.

Bergensmagasinets anmelder trillet da en sekser – og oppsummerte platen slik: «Kjærligheten har kanskje vanskelige kår når sterke viljer er involvert, men for noen vakre sanger denne evige kampen mellom elskende kan avføde».

Bandet hun har med seg på konserten lørdag består av Reidar Opdal (ORBO & The Longshots, William Hut, Gina Aspenes) på tangenter, bassist Pablo Tellez (Young Dreams), trommis Marius Mathisen (My Misspent Youth, Secret Treehouse) og gitarist Kristian Fanavoll Tvedt (Lovedance).

Bod24 i Sandviken, lørdag 20. oktober kl. 20.00.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this