19.02.2018 | Horisont | Velkommen til hyggelig handel

Møtested for prestasjonskultur

Neste onsdag blir Grieghallen møtested for noen av våre fremste utøvere innen blant annet musikk og idrett.

Det er første gang Prestasjonskonferansen Vest arrangeres i Bergen. Bidragsyterne og deltakerne kommer fra svært ulike bransjer, men alle har fellesnevneren prestasjon og prestasjonskultur.

– Vi ønsker å skape en møteplass for prestasjonskultur.

– Vi har inviterte dyktige personer innen næringsliv, det offentlige, idrett, kultur, media, forskning og utdanning – og vi gleder oss til å høre om alle de spennende historiene bak et strålende resultat, sier Pia Mørk Andreassen, avdelingsleder for Olympiatoppen Vest-Norge.

Prestasjonskultur på tvers

Olympiatoppen har arrangert Prestasjonskonferansen fem år på rad i Oslo, i samarbeid med Norske Opera og Ballett. I mai ble den for første gang arrangert i Tromsø, i samarbeid med Hålogaland Teater. Nå kommer den til Bergen, i regi av Olympiatoppen Vest i samarbeid med Bergen Filharmoniske orkester, og med støtte fra Hordaland Fylkeskommune.

– Målet er å bygge nettverk, reflektere over hva som ligger i vår prestasjonskultur, stimulere mennesker ved kunnskapsdeling og erfaringsutveksling og løfte frem kjente og ukjente prestasjoner, sier hun.
– Sammen med de verdiene og det miljøet menneskene skaper noe i, bygger vi en kultur – en prestasjonskultur.

Hvordan tenne gnisten

Norske utøvere presterer på høyt internasjonalt nivå innen mange områder. Bak de ekstraordinære resultatene står dyktige mennesker, som ønsker å strekke seg og evner å løfte hverandre og organisasjonene de representerer.

Prestasjonskonferansen Vest vil være en arena for utøvere (medarbeidere) og ledere som søker prestasjonsutvikling. Hva gjør du som leder for å utvikle dine utøvere, slik at laget (bedriften) får de beste betingelsene for å utvikle seg? Hva gjør dere som lag for å utvikle dem som kan hjelpe dere, slik at laget får de beste betingelsene for å utvikle seg? Hvordan tenne gnisten hos medarbeiderne som gjør at bedriften løfter seg det ekstra hakket?

– Vi ønsker å skape et møtested for prestasjonskultur på tvers. Her kan man lære fra de beste fra ulike bransjer, og samtidig bidra med egne erfaringer, sier Andreassen.
– Dette er en perfekt arena for organisasjonsutvikling. 

Mer informasjon: facebook.no/prestajonskonferansenvest, prestasjonskultur.no og olympiatoppen.no

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost
ANNONSE:

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this